Видео: Мајкл Џордан „забива“ и на 50 години

Loading...

Џордан докажа дека се уште е во одлична форма!Може да се каже дека Мајкл Џордан  е еден од најславните кошаркари во историјата, кој се уште може скоро без никаков напор да го забие баскетот и да им покаже на младите генерации како се прави тоа.
Кој знае да лета, без разлика на возраста лесно може да забива.
Погледнете го видеото:

Може да се каже дека Мајкл Џордан  е еден од најславните кошаркари во историјата, кој се уште може скоро без ника

loading...
Loading...