Видео: Македонскиот цар се враќа во 3Д

Loading...

Човекот со кого растеа неколку генерации, остана сакана легенда и незаменлив дел од македонските народни приказни.Човекот со кого растеа неколку генерации, остана сакана легенда и незаменлив дел од македонските народни приказни.
Еден од многубројните обожаватели на ликот и делото на Ѓорги Колозов во негова чест направи кратка 3Д анимација.
Видеото со царот на Македонските народни приказни, погледнете го на ТЗМ.МК
 Човекот со кого растеа неколку генерации, остана сакана легенда и незаменлив дел од македонските народни приказни.

loading...
Loading...