Видео: Македонскиот конзул нападна полицаец во Перу!

Loading...

Деан Атанасовски- конзул на  Република Македонија во Перу, нападна полицаец.
 Според телевизијата „Frecuencia Latina“, не може да се заклучи кога се случил инцидентот, но се знае дека пред нападот имало расправија со соседите во која интервенирала полицијата, пренесе Плсуинфо.
Во видеото кое е објавено на Јутјуб од 30 август годинава, репортерот објаснува дека Атанасовски во расправијата ги туркал соседите и полицаецот кон влезната врата од зградата во која живеел, а каде всушност се наоѓа Конзуларното претставништво на Република Македонија. 
Притоа, новинарот  коментира дека ова не било прв пат почесниот конзул Атанасовски да се однесува „недипломатски“.
 Според телевизијата „Frecuencia Latina“, не може да се заклучи кога се случил инцидентот, но се знае дека пред нападот имало

loading...
Loading...