Видео: Машки „алат“ во Дневник!

Loading...

На претпладневниот Дневник во Чешка се случи голема грешка која ги шокираше гледачите.Имено, зад водителот тие имаа можност да видат пенис. Секако пропустот беше забележан, па очигледно имало многу жалби до телевизијата, затоа што веднаш беше пуштено соопштение со извинување.
„Се работи за снимка од документарен филм Ова не требаше да се случи“, изјави водителот. 
Погледнете го видеото на следната страна!

 
Имено, зад водителот тие имаа можност да видат пенис. Секако пропустот беше забележан, па очигледно имало многу жалби до телевизијата, затоа што ве

loading...
Loading...