Видео: Мечка брка човек

Loading...

Доколку сакате да побегнете од мечка, дрвото не е вистинскиот избор.
Руските села се често посетени од мечки, па многу селани знаат како да побегнат од нив. Но на овој селанец бегањето баш и не му одеше од рака.
Погледнете.

Доколку сакате да побегнете од мечка, дрвото не е вистинскиот избор.
Руските села

loading...