Видео: Метеор експлодираше над Јадранското море!

Loading...

Во вторник вечерта над Јадранското море пролетал метеор и за момент го осветлил небото.Во вторник вечерта над Јадранското море пролетал метеор и за момент го осветлил небото.
Ова видео е направено во Италија. Метеорот кој изгорел во атмосферата, успеале да го фотографираат. Притоа, италијанските медиуми објавиле дека слушнале гласна бука и силен блесок на небото.
Погледнете!Во вторник вечерта над Јадранското море пролетал метеор и за момент го осветлил небото.

loading...
Loading...