Видео: МИГРАНТСКА КРИЗА: Необјавени снимки кои медиумите одбиваат да ги емитуваат

Необјавени снимки кои медиумите одбиваат да ги емитуваат…Постојано се објавуваат снимки и фотографии како полицијата врши терор врз мигрантите кои секојдневно ги минуваат границите и бараат спас од војната која е во полн ек во нивните места на живеење.
Но дали е се така како што изгледа?
Фотографии кои погрешно се протолкувани и видеа кои се одбиени да се објават…
Вистинската слика е во следното видео:
 Постојано се објавуваат снимки и фотографии како полицијата врши терор врз мигрантите кои секојдневно ги минуваат границите и бараат спас од војнат

Пронајдете не на следниве мрежи: