Видео: Милан Тарот со „оргинален“ рецепт против магии

Loading...

Милан Тарот ужива огромна популарност во соседството. Но, може да се пофалиме дека и кај нас редовно се слушаат неговите совети и рецепти. Сеуште немало видео од некој Македонец кој се обратил за помош кај него. Но, нема да не зачуди и доколку наскоро се појави  и такво видео.
Во ова видео може да видите каков рецепт му даде Милан на еден гледач. Очигледно во оваа емисија на Милан главната тема му била лотото, но изгледа гледачите не биле многу заинтересирани за тоа.  Притоа, мажот кој се јави во неговата емисија  го запраша Милан дали му е направена некоја магија и секако праша за лотото.
Милан му даде оргинален рецепт против магии. Милан има огромна моќ па успеа и нас да не убеди дека овој рецепт „сигурно“ делува против црната магија.
Во продолжение може да го погледнете видеото.Милан Тарот ужива огромна популарност во соседството. Но, може да се пофалиме дека и кај нас редовно се слушаат негови

loading...
Loading...