Видео: Мис на Македонија со утрински гаф

Loading...

Како што веќе спомнавме Деспина Царева е девојка која е ТВ водителка, а своите почетоци на ТВ екраните ги имала во емисијата Утринско будење на ТВ Ирис.Како што веќе спомнавме убавицата, односно мисицата на Македонија Деспина Царева е ТВ водителка, а своите почетоци на ТВ екраните ги имала во емисијата Утринско будење на ТВ Ирис. Во емисијата имала голем број на гости со кои разговарале на најразлични теми.
Па со оглед на тоа ние налетавме на  еден случаен гаф од нејзината емисија. Сепак, наутро сите сме мамурни, па знаеме и да кажеме по некоја глупост. 
Како и да е Деспина е вистинска убавица и навистина заслужено победила на изборот што се одржа во Струмица.
Честитки за освоеното прво место.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МККако што веќе спомнавме убавицата, односно мисицата на Македонија Деспина Царева е ТВ водителка, а св

loading...
Loading...