Видео: Мислите дека мажите и жените се еднакви?Ова видео ќе ви ги отвори очите!

Loading...

Довикувањето и дофрлувањето на најразлични вкусни и невкусни коментари е нешто што можете да го очекувате од машката популација. Но, како би изгледало кога улогите на половите би се смениле?
Тоа се запрашала и француската глумица и режисерка Елеонор Пур, па направила краток филм. Во овој филм мажите и жените си ги заменуваат местата и одлично ја отсликуваат вистинската состојба во друштвото.
Филмот трае само 10-тина минути, вреди да го погледнете…

 
Но, како би изгледало кога улогите на половите би се смениле?
Тоа се запрашала и француската глумица и режисерка Елеонор Пур, па направила

loading...
Loading...