Видео: Мистериозна билка која танцува

Loading...

Џејсон Фримен и неговата жена од Јужна Каролина забележале необична билка која се мрда напред-назад, а во тој момент немало ни малку ветар.
Имено видеото има повеќе од 200.000 прегледи на You Тube.
Еден од коментарите бил дека „ова се случува кога резонантната фрекфенција на билката се зголемува од ветарот кои ние не го чувствуваме“.
Оваа билка била истражувана и од американски ботанички здруженија.Џејсон Фримен и неговата жена од Јужна Каролина забележале необична билка која се мрда напред-назад, а во тој момент н

loading...