Видео: Мистериозно суштество се најде на обалата во Нов Зеланд

Loading...

Непознато суштество се најде на обалата во Нов Зеланд. Суштеството е со големи заби, а главата му наликува на диносаурс. 
Откако брановите го донесоа трупот на ова мистериозно суштество на обалата во Нов Зеланд, се појавија голем број коментари дека морињата и океаните сепак кријат суштества за кои човекот сеуште не е свесен дека постојат. 
Оние кои почнаа со истражување на мртвото тело на ова мистериозно суштество велат дека се работи за кит убиец, кој често е гледан во овој дел од Нов Зеланд. 
 
 
 
 
 Непознато суштество се најде на обалата во Нов Зеланд. Суштеството е со големи заби, а главата му наликува на диносаур

loading...
Loading...