Видео: МЛАД ГОСПОДИН – Павле со својот глас ги расплака сите во студиото

Loading...

Публиката и жирито беа воодушевени од настапот на ова момченце, а некои дури и се расплакаа.Малиот Павле Василевиќ кој има само 6 години ја испеа песната на Жељко Јоксимовиќ „ Ima nešto u tome što me nećeš “ и сосема заслужено ги освои сите 5 гласови.
Павле настапи во одело, а на прашањето од водителката дали се заморил, тој одговори НЕ!
Публиката и жирито беа воодушевени од неговиот настап, а некои дури и се расплакаа.
Хари уживаше и затоа долго остана долу, односно не гласаше до самиот крај: „Тој е за 6 навистина. На овие години вака да пее. Секоја чест, навистина…Неверојатно!“

Малиот Павле Василевиќ кој има само 6 години ја испеа песната на Жељко Јоксимовиќ „ Ima nešto u tome što me nećeš &ldquo

loading...
Loading...