ВИДЕО: Многу ЕМОЦИЈА на едно место!

Говорот на телото е многу помоќно, отколку самиот збор. Емоцијата е подлабока кога телото трепери, а оние кои танцуваат знаат конкретно за што збориме.Танцот е вистинскиот начин да викнеш гласно, а да не ти се чуе глас. Да имаш моќ, а сепак единственото оружје да ти биде музиката. Уверете се и сами!Танцот е вистинскиот начин да викнеш гласно, а да не ти се чуе глас. Да имаш моќ, а сепак единственото оружје да ти биде музиката. Уверете се и сам

Пронајдете не на следниве мрежи: