Видео: Моќта и влијанието на Путин

Loading...

Ова видео ќе ви покаже зошто Путин ужива толкав восхит и почитување од неговите сограѓани.Ова е култна и легендарна сцена од документарецот на БиБиСи посветен за актуелниот претседател на Русија – Владимир Путин, кога му се заканува на Дерипаска, руски милијардер кој тежи над 28 милијарди долари, да потпише договор за правата, платите и условите на работниците во фабриката, бидејќи доколку не го сменат својот однос ќе ја рестартира фабриката одново, се разбира со ново раководство.
Директорите со наведнати глави и без било каков изговор се потпишуваат, затоа што претерале со алчноста и себичноста за профит во изминатите години и тоа се преку грбот на работниците.
Погледнете го видеото на следната страна.

 

Сега малку појасна е моќта и влијанието кое треба да го поседува еден претседател или тоа го може само Путин?Ова е култна и легендарна сцена од документарецот на БиБиСи посветен за актуелниот претседател на Русија – Владимир Путин, кога му се заканув

loading...
Loading...