Видео: Моментот кога камион излетува од надвозник и експлодира на автопат!

Loading...

Сигурносната камера фатила застрашувачки момент кога камион слетал од надвозник над автопат во Далас. Камионот паднал на автопатот и експлодирал.Камионот при падот се запалил и експлодирал, притоа загинал возачот на камионот Џејмс Ентони Лонг. За среќа автопатот во моментот бил празен, па дополнителни жртви немало.
Се верува дека возачот за момент ја изгубил контролата, но исто така возел пребрзо.
Многу други возачи застанувале и се обиделе да му помогнат на несреќниот возач, но за жал оганот бил преголем, па тие не можеле ништо да направат!Камионот при падот се запалил и експлодирал, притоа загинал возачот на камионот Џејмс Ентони Лонг. За среќа автопатот

loading...
Loading...