Видео: Монструмот од Битола си го фрли кучето од прозор

Loading...

Загрижени граѓани од Битола објавуваат вознемирувачко видео. Тие објавуваат снимка од нивниот сосед кој го нарекуваат монструм. Според описот на видеото и она што може да се види, битолчанецот најпрво го претепува своето куче, а подоцна го фрла преку прозор.
Згрозени од ваквиот чин, сограѓаните ги повикуваат Здруженијата за заштита на животните да Следното видео може да биде вознемирувачко.Загрижени граѓани од Битола објавуваат вознемирувачко видео. Тие објавуваат снимка од нивниот сосед кој го нарекуваат

loading...
Loading...