Видео: Мостот се подигнал а жената останала да виси!

Loading...

За оваа незгода жената е сама виновна, затоа што на мостот имало нагласено дека на пешаците им е забрането да се движат по мостот.Жена на Флорида преминувала на железен мост кога конструкцијата одеднаш започнала да се крева.
Жената имала време само да се фати за железото. Така останала да ги чека пожарникарите кои ја спасиле. 
Оваа 55-годишна жена имала среќа затоа што некој успеал да ја забележи и да повика брза помош и пожарникари.
Настанот успеале да го снимат случајни минувачи.
Погледнете го видеото.
 
 Жена на Флорида преминувала на железен мост кога конструкцијата одеднаш започнала да се крева.
Жената имала време само да се фати за железо

loading...
Loading...