Видео: Можеме ли да јадеме за да го изгладнеме ракот

Loading...

Вилиам Ли открива како со храната можеме да го победиме ракот.Вилиам Ли презентира нов начин на размислување и однесување при третманот на ракот.
Имено, тој открива дека со храната имаме можност да го победиме ракот.
Погледнете го неговото видео кое носи наслов „Може ли да јадеме за да го изгладниме ракот?“
 Вилиам Ли презентира нов начин на размислување и однесување при третманот на ракот.
Имено, тој открива дека со храната имаме можност да го

loading...
Loading...