Видео: Можете ли да поверувате дека овој човек има 70 години?!

Loading...

Оваа приказна на 70 годишниот бодибилдер ќе ве инспирира!Погледнете ги во видеото тренинзите на овој 70 годишени бодибилдер кој ќе ве инспирира! 
Погледнете ги во видеото тренинзите на овој 70 годишени бодибилдер кој ќе ве инспирира! 

loading...
Loading...