Видео: Мразот од сите нас може да направи брејк денсери

Loading...

Погледнете како држи рамнотежа на мразот ова момче.Малку брејк денс на мраз.

 
Погледнете го ова смешно видео: 
 

 
Малку брејк денс на мраз.

 
Погледнете го ова смешно видео: 
 

loading...
Loading...