Видео: Му ја честитал венчавката на братот од воен авион над Авганистан

Бидејќи не можел да биде присутен на венчавката на својот брат, тој одлучил на оргинален начин да му ја честита венчавката. Му испратил порака од кабината на воен авион додека  летал некаде над  Авганистан. 
Видеото го обајви младоженецот со опис- Мојот брат мораше да биде во Авганистан, за време на мојата венчавка но со ова видео сите не изненади.
Погледнете го видеото.Бидејќи не можел да биде присутен на венчавката на својот брат, тој одлучил на оргинален начин да му ја честита венчав

Пронајдете не на следниве мрежи: