Видео: Му треба скоро една минута за да се најави на Фејсбук

На овој мал махер му треба скоро една минута за да се најави на својот Фејсбук профил.Вашиот е-маил, фејсбук, скајп и други апликации за кои ви треба лозинка да се најавите се лесни за пробивање ако не изберете сигурна лозинка.
Ова итро детенце ќе ви покаже како да се заштитите со лозинка која тешко или никој нема да може да ја пробие.
На овој мал махер му треба скоро една минута за да се најави на својот Фејсбук профил.
 Погледнете како изгледа сето тоа на ТЗМ.МКВашиот е-маил, фејсбук, скајп и други апликации за кои ви треба лозинка да се најавите се лесни за пробивање ако не из

Пронајдете не на следниве мрежи: