Видео: На кој начин Николина Пишек рекламира вибратор?

Loading...

Дали ја имате видено заводливата Николина Пишек како рекламира вибратори? 
Таа дефинитивно ужива во својата улога, па дури и дава интересна изјава која открива многу за неа и нејзиниот сексуален живот. 
За што станува збор погледнете го краткото видео од рекламата. 
 Дали ја имате видено заводливата Николина Пишек како рекламира вибратори? 

loading...
Loading...