Видео: На оваа мисица и се скршија двете штикли: Од срам не можеше да слезе од бината!

Loading...

Прво едната, потоа се скрши и другата штикла. Падна на бината и од срам не можеше да стане да си замине. Прво едната, потоа се скрши и другата штикла. Падна на бината и од срам не можеше да стане да си замине. Сето тоа „шоу“ траеше една минута. 
Погледнете во видеото:
Прво едната, потоа се скрши и другата штикла. Падна на бината и од срам не можеше да стане да си замине. Сето тоа „шоу“ траеше една мин

loading...
Loading...