Видео: На оваа жена никој не и аплаудираше, бидејќи луѓето беа премногу згрозени за да си ги спојат двете раце…

Loading...

Ова е фасцинантнo видео, мора да признаеме. Посветете посебно внимание на тоа како луѓето реагираат на говорникот.Оригиналното видео целосно ги разоткрива маркетингшките тајни на прехрамбените производи.  
Говорникот во ова видео е всушност актерката Кејт Мајлс,  но фактите за производите и нивниот маркетинг се 100% реални. Публиката е, исто така, вистинска, и изгледот на згрозеност на публиката исто така е  целосно вистинска.Оригиналното видео целосно ги разоткрива маркетингшките тајни на прехрамбените производи.  
Говорникот во ова видео е всушност актерка

loading...
Loading...