Видео: На таванот пронашал старо ќебе и го однел на проценка: Кога слушнал колку чини се шокирал

Loading...

Замислете да имате некоја стара „черга“ која само без врска ви стои по дома и ви собира прашина, а потоа ви кажат дека истата таа черга нешто вреди.Замислете да имате некоја стара „черга“ која само без врска ви стои по дома и ви собира прашина, а потоа ви кажат дека истата таа черга нешто вреди.
Токму такво сценарио му се случило на еден пензионер во еден американски град.
Имено, старецот со име Тед, одлучил старото ќебе кое го чувал со години, да го однесе во антикварница на проценка, само за таму да дознае дека поседува вистинско Национално богатство кое чини скоро половина милион долари.
Погледнете го видеото:Замислете да имате некоја стара „черга“ која само без врска ви стои по дома и ви собира прашина, а потоа ви кажат дека истата таа черга

loading...
Loading...