Видео: На жената и рекол дека е на состанок а фатен е со колешката

Неименуваниот Кинез зажалил што не го врзал појасот. Имено, прво го казнила полиција а потоа сопругата го фатила заедно со неговата колешка. Работата да биде полоша јавно е осрамотен бидејќи сето тоа одело на ТВ. Тоа било снимено за емисија чија цел била едукација на возачите.
Камерите го забележале и неговиот разговор со сопругата, која стигнала на местото на несреќата.  Тој сам ја замолил да дојде затоа што со себе не ја носел својата возачка дозвола.
Ви го пренесуваме разговорот.
Сопругата: Зарем не рече дека подоцна ќе одиш на состанок? Како тоа да се вратиш толку рано?
Сопругот:  Нешто ми излезе. Ќе ти објаснам подоцна.
Сопругата: Со кого беше?
Сопругот: Со колега од работа.
Сопругата: Каде е тој?
Сопругот: Таа отиде.
Сопругата: Со колега или колешка?
Сопругот: Со колега. Ќе зборуваме подоцна за тоа.
 
Сопругата не стигнала навремено да го види „колегата“ бидејќи девојката во меѓувреме замина, но можеме да претпоставиме што ќе се случи кога жената ќе ја гледа емисијата на ТВ.Неименуваниот Кинез зажалил што не го врзал појасот. Имено, прво го казнила полиција а потоа сопругата го фатила заедн

Пронајдете не на следниве мрежи: