Видео – најдобриот скеч на Монти Пајтон

Loading...

Погледнете го веројатно најсмешниот скеч на англиската дружина Монти Пајтон. Сите имаме омилен актер од дружината како и омилено видео или филм, но Ministry of Silly Walks е дефинитивно еден од најдобрите скечови некогаш направени. Присетете се на минатото и уживајте во нашиот избор.
 
Видео: youtube.comCopyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Погледнете го веројатно најсмешниот скеч на англиската дружина Монти Пајтон. Сите имаме омилен актер од дружината како

loading...