Видео: Најдобрите Вајн видеа до сега!

Loading...

Најсмешните вајн видеа до сега, собрани на едно место!Вајн е популарна апликација на Твитер која дозволува снимање на кратки видеа.
Корисниците оваа апликација ја користат за снимање на смешни видеа кои траат до 7 секунди.
Во продолжение имате можност да ги погледнете најсмешните вајн видеа до сега, собрани на едно место.
Погледнете и насмејте се!

Вајн е популарна апликација на Твитер која дозволува снимање на кратки видеа.
Корисниците оваа апликација ја користат за снимање на смешни

loading...
Loading...