Видео: Најдобрите вицови од Тони Михајловски

Loading...

Да се потсетиме и насмееме на некои од најдобрите вицови на нашиот актер, водител и шоумен Тони Михајловски кој најчесто ги кажуваше во неговата емисија „Опуштено“. 
Нема некој кој не се смее на неговото заразно смеење и неговите шеги и вицови. 
Уживајте!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Да се потсетиме и насмееме на некои од најдобрите вицови на нашиот актер, водител и шоумен Тони Михајловски кој најчес

loading...