Видео: Најглупавото крадење бензин

Loading...

Доколку решите некогаш да украдете бензин, поради секојдневното варирање на цената, никако немојте да го следите овој пример. 
Еве го најглупавото крадење на бензин што некогаш се случило. Доколку решите некогаш да украдете бензин, поради секојдневното варирање на цената, никако немојте да го следите овој

loading...
Loading...