Видео: Најкатастрофалните авионски несреќи што некогаш сте ги виделе

Loading...

Авионски несреќи има насекаде околу светот. За жал повеќето од нив завршуваат трагично со неколку стотици жртви. 
Во видеото се издвоени најкатастрофалните авионски несреќи што некогаш сте ги виделе. Повеќето од нив се аматерски снимки снимени од случајни минувачи кои се нашле на погрешно место, во погрешно време. 
Видеото е вознемирувачко и не се препорачува за секој. Авионски несреќи има насекаде околу светот. За жал повеќето од нив завршуваат трагично со неколку стотици жртви. 

loading...
Loading...