Видео: Најлошото паралелно паркирање што сте го виделе

Loading...

Едоставно нема да можете да им поверувате на сопствените очи. Мора да признаеме дека и покрај тоа што не поседува некој големи способности за управување на автомобил, сепак ја има потребната упорност.
Ова е дефинитивно најлошото паралелно паркирање кое сте го виделе некогаш. А како што вели и коментаторот на ова видео и вие би рекле „ ова сигурно е жена“.
 Едоставно нема да можете да им поверувате на сопствените очи. Мора да признаеме дека и покрај тоа што не поседува неко

loading...