Видео: Најнеобичниот гол на Кире Лазаров

Loading...

Никој не очекуваше ваков гол- ова е дефинитивно најнеобичниот гол на Кире. Сакајќи да му додаде на Миркуловски, капитенот Кире Лазаров постигна еден од најнеобичните голови во својата кариера.
А погледнете како изгледаше тоа…Сакајќи да му додаде на Миркуловски, капитенот Кире Лазаров постигна еден од најнеобичните голови во својата кариера.
А погледнете како изг

loading...
Loading...