Видео: Најнов уред против главоболка

Loading...

Експертите од еден белгиски универзитет го откриле идеалното решение за главоболката која секојдневно мачи голем број на луѓе.Металното венче Cefaly за само триесет минути во текот на денот ќе го отстрани секој вид на главоболка.
Белгискиот професорот Жан Шонен изјавил дека направата во вид на тенко сребрено венче  кое се поставува на челото е способно да пренесува електро импулси до надочните нерви кои се одговорни за чувственоста на и околу очите.
60 % од испитаниците го потврдиле позитивниот ефект од металното венче со тоа што три пати поретко страдале од мигрена.
Овој начин на лечење нема несакани дејства за разлика од честото консумирање на аналгетици.
Експертите препорачуваат металното венче кое засега е достапно само во западно –  европските држави да го користите секојдневно во текот на три месеци по 30 минути.
 Х.Н.Металното венче Cefaly за само триесет минути во текот на денот ќе го отстрани секој вид на главоболка.
Б

loading...
Loading...