Видео: Најоткачената видео камера што сте ја гледале досега!Ова го можат само во Јапонија!

Loading...

Човекот си спие во контенијерот, додека некои зафрканти и преку ноќ доаѓаат зафркантите со два големи крана го врзуваат контејнерот и момчето што спие му ставаат каиши на креветот за да не испадне. И додека тој спие бам банџи скок во височина од педесетина метри.
Погледнете го видеото….

И додека тој спие бам банџи скок во височина од педесетина метри.
Погледнете го видеото….

loading...
Loading...