Видео: Најпрво ќе ви падне жал за беспомошното кученце, но на крајот ќе се воодушевите

Loading...

Задолжително погледнете го видеотоЕдно црно кученце случајно се нашло на осамено парче мраз среде море, без премногу шанси за живот. Кучето го забележале рибарите кои решиле да направат нешто потполно лудо во надеж дека ќе го спасат. Мислам дека сите треба да го цениме овој човек, но и сите оние кои ќе помогнат на животни во неволја.

Едно црно кученце случајно се нашло на осамено парче мраз среде море, без премногу шанси за живот. Кучето го забележале рибарите кои решиле да напр

loading...
Loading...