Видео: Најпрво мислеле дека е забеган но кога виделе што се може да направи останале шокирани…

Loading...

Момчево се претстави на шоуто „Америка има талент“ и заслужено победи!Погледнете го видеото и ќе се уверите дека ова е еден од ретките луѓе кој навистина имаа воодушевувачки талнет.
За само неколку минути ќе успее да ве освои како што ја освои цела Америка!

 
 
Погледнете го видеото и ќе се уверите дека ова е еден од ретките луѓе кој навистина имаа воодушевувачки талнет.
За само неколку минути ќе у

loading...
Loading...