Видео: Најсмешните говори на Амди Бајрам

Loading...

Македонскиот политичар Амди Бајрам отсекогаш бил познат по своите интересни и доста смешни изјави во Собранието и надвор од него.
Инспирирани од вчерашниот негов говор на масовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ, решивме да ве потсетиме на најсмешните говори на Амди Бајрам кои народот го насмеаа до солзи.
Уживајте!

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Македонскиот политичар Амди Бајрам отсекогаш бил познат по своите интересни и доста смешни изјави во Собранието и надв

loading...