ВИДЕО: Најсмешните падови на модели!

Доколку сакате да станете модел, треба да имате во предвид дека оваа работа воопшто не е лесна!Ако мислите дека да се биде модел е лесно…се лажете. Долгите фустани кои се плеткаат низ нозете, високите потпетици и понекогаш лизгавиот под, знаат да ве направат уште по популарни отколку што сте!
Погледнете:Ако мислите дека да се биде модел е лесно…се лажете. Долгите фустани кои се плеткаат низ нозете, високите потпетици и понекогаш лизгавиот под, зн

Пронајдете не на следниве мрежи: