Видео: Наместо неговата наредил да ја срушат куќата на соседот!

Loading...

Жител од Мичиген, чија куќа требало да биде срушена, ги надмудрил работници така што ги заменил својата, со адресата на комшијата.Се уште не е познато зошто куќата морало да биде срушена, но сепак овој план успеал, на штета на комшијата.
Кога стигнала екипата за рушење,работниците ја срушиле куќата на неговиот комшија. На несреќа на комшијата, кој планирал да почне да го издава својот дом, тој останал без својата куќа.
Меѓутоа, изгледа кармата се вратила после неколку часа, бидејќи работниците се вратиле и ја срушиле и неговата куќа.
Извор: think.mk
 Се уште не е познато зошто куќата морало да биде срушена, но сепак овој план успеал, на штета на комшијата.

loading...
Loading...