Видео: Наскоро најбруталното реално шоу: Голи во џунгла, без вода и храна

Loading...

Новото шоу ќе започне да се емитува од недела, а во истото свое учество ќе земат шест машко-женски парови кои што никогаш претходно во животот не се виделе. Тие ќе бидат оставени на пуст остров, без храна, вода за пиење, облека и обувки, односно без се она што е потребно за нормален живот. Целта на 6-те натпреварувачи е да преживеат 21 ден во овие услови.
Во ова шоу, според правилата на “Naked and Afraid“ секој може да земе само по еден личен предмет со себе кој што ќе му се најде при рака во најтешките моменти на преживување. На крајот од шоуто нема никаква награда и оние што учествуваат го прават тоа само за да стекнат ново искуство.
Навистина интересно и предизвикувачки. Би се снашле си вие во вакви услови?! Погледнете го видеото.Новото шоу ќе започне да се емитува од недела, а во истото свое учество ќе земат шест машко-женски парови кои што нико

loading...
Loading...