Видео: Наставничка по математика сексуално задоволува тројца ученици!

Loading...

Меридит Клер Пол, професорка по математика во средната школа Линколн во Такома, уапсена е под сомнение дека стапила во сексуални односи со своите ученици- пренесуваат „Независне новине“.
Апсењето следува како последица на анонимна дојава за сексуални активности на професорката со своите три ученици.

 
Професорката наводно орално задоволувала ученици од 15 години, додека со другиот ученик имала сексуалните односи во школото и тоа среде училница.
Според обвинението, третиот ученик се пофалил со фотографиите што ги добил од професорката, и тоа во компромитирачки пози.
 
Меридит Клер Пол, професорка по математика во средната школа Линколн во Такома, уапсена е под сомнение дека стапила во сексуални односи со своите уНаставничка по математика сексуално задоволува тројца ученици!

loading...
Loading...