Видео: Не би сакале ова момче да ви наточи бензин-а еве и зошто?

Loading...

Не би сакале ова момче да ви наточи бензин-а еве и зошто?Погледнете како овој Русин на бензинската пупма прави прави вистинско денс шоу. Во моментот кога треба да наточи бензин Русинот се качува на колата и започнува со својот интересен танц. Погледнете…

 
Погледнете како овој Русин на бензинската пупма прави прави вистинско денс шоу. Во моментот кога треба да наточи бензин Русинот се качува на колата

loading...
Loading...