Видео: НЕ Е МОЖНО: Погледнете како се пишуаат казни во Србија!

На Србинот Владимир Маговац му се случило нешто невообичаено. Откако бил сопрен од полиција, тој заработил казна, но интересно е како е напишана казната.На Србинот Владимир Маговац му се случило нешто невообичаено. Откако бил сопрен од полиција, тој заработил казна, но интересно е како е напишана казната.
Полицаецот ја напишал казната на машина за пишување, која си ја носел во службениот автомобил.
Владимир успеал тајно да го сними додека тој ја пишувал неговата казна.
Погледнете го видеото:

На Србинот Владимир Маговац му се случило нешто невообичаено. Откако бил сопрен од полиција, тој заработил казна, но интересно е како е напишана ка

Пронајдете не на следниве мрежи: