Видео: Не кажувај на мама, добро?

Loading...

Интерсно домашно видео….Татко кој е вљубен во брзи автомобили и деца кои се кикотат…
Па, договорот „не кажувај на мама“ траел се до моментот кога децата ја виделе мајката.
Секако веднаш и кажале се 🙂
Погледнете го видеото!

 
Татко кој е вљубен во брзи автомобили и деца кои се кикотат…
Па, договорот „не кажувај на мама“ траел се до моментот кога дец

loading...
Loading...