Видео: НЕ ПИЈТЕ ПИВО на -30 степени Целзиусови – Еве зошто!

Loading...

Пивото има се на се околу пет проценти алкохол, па во допир со воздухот кој е триесетина степени под нулата – реагира многу интересноРетки се среќниците кои се возат со Трансибирска железница, и имале можноста да се запознаат со вистинската руска вотка. Станува збор за алкохолен пијалак кој локалните жители го пијат со голема леснотија. А зошто луѓето во Сибир не пијат пиво како ние „обичните“ луѓе – погледнете во ова забавно видео.
Пивото има се на се околу пет проценти алкохол, па во допир со воздухот кој е триесетина степени под нулата – реагира многу интересно
Колку и да се обидуваш да фатиш слика, односно видео – монтажа, не може да појде од рака Па уживајте скоро цела минута со видеото – ви гарантираме дека ќе ги повикате и останатите од домот да го видат ова чудо. 

Ретки се среќниците кои се возат со Трансибирска железница, и имале можноста да се запознаат со вистинската руска вотка. Станува збор за алкохолен

loading...
Loading...