Видео: Не се врзал за појасот и токму тоа му го спасило животот!

Loading...

Не се врзал за појасот и токму тоа му го спасило животот!Среќа што не се врзал, па останал жив…
Погледнете што се случило…

Среќа што не се врзал, па останал жив…
Погледнете што се случило…

loading...
Loading...