Видео: Не толку секси скок – Погледнете како Бијонсе скока во вода од јахта

Loading...

Нема, нема, па ќе не изненади со некој детал од приватниот живот. Овој пат Бијонсе ни ги покажува своите акробатски способности. Таа сподели видео на кое може да се види како од јахта скока во океан.Јахтата е инаку омилено место за релаксација на пејачката.
– Се трудам секоја година да одам на два одмори,а особено го сакам јужниот дел на Франција. Уживам да крстарам на јахта и тогаш не правам баш ништо, – вели Бијонсе.
Погледнете го нејзиниот скок:

Навикнати на повеќе сексипил од нејзина страна, овој нејзин скок и не воодушевува премногу.Јахтата е инаку омилено место за релаксација на пејачката.
– Се трудам секоја година да одам на два одмори,а особено го сакам јужниот дел н

loading...
Loading...